Важно!

За всички Вас, които нямате възможност да осигурите вода за почистване на автомобила, ние ще се погрижим да донесем достатъчно вода.От Вас ще имаме нужда само от ток, ние разполагаме с нужните удължители.

MB

Ако имате въпроси, моля обадете ни се и ние с радост ще Ви отговорим.

Пране на мека мебел, столове и матраци

Процесът на почистването се осъществява с мощни екстрактори, които почистват всички текстилни повърхности. Доверяваме се  и работим изцяло с професионални екстрактори на KARCHER. Това  гарантира доказано качество в процеса на почистване Прането на матраци се осъществява с мощни екстрактори за почистване на тапицерии. След почистването на матрака в него остава минимално количество влага. Прането на матрака допринася за спокойния сън и подобрява здравословното състояние поради факта, че се отстраняват натрупаните прах , акари и други  нечистотии, които предизвикват алергии. Препоръчваме прането на матрака да се извършва поне два пъти годишно, за да се избегне появата на алергии и трайни замърсявания по матрака. Петна или замърсявания се отстраняват бързо и лесно с нашите препарати. Мебелите се напръскват с препарат, търкат се с четка от естествен косъм, което гарантира едновременно висококачествено отстраняване на мръсотията и щадящ материята метод.

Почистване на автомобили

СПЕСТЕТЕ ВРЕМЕ И ИЗЛИШНИ РАЗХОДИ С НАС! КРАЙ НА НЕУДОБСТВОТО!
Как почистваме автомобила:

1 – Оглед на салона на автомобила за петна или участъци с по-силна замърсеност.

– Почистване с прахосмукачка

3 – Петното или по-замърсения участък се третират посредством препарат и четка с мек косъм,като се оставя препарата да подейства.

4 – Пране на тапицерията на автомобила. Пране, което е по-известно с метода на спрей екстракцията. Този начин за изпиране е най-ефикасен, защото под силно налягане се впръсква препарат и едновременно с това се изсмуква разградения вече боклук, който е запечатан в авто тапицерията.

5 – Почистване на таблото на автомобила със специален препарат за подхранване и дезинфекция.

6 – Ароматизиране по ваш избор! 

Почистваме салона на вашия автомобил в удобно за ВАС време ,след предварителна уговорка по телефона. Нужен ни е само достъп до ел. мрежа ( контакт ). Всичко се случва пред Вас, докато наблюдавате или вършите нещо важно за вас . След приключване на прането до 95 % от влагата са извлечени, а за останалите 5% са необходими от 3 до 6 часа до пълното изсъхване. Прането с екстрактор позволява да извършва целогодишно ,независимо от сезона или температурата навън.

Затвори